Word jij onze nieuwe ‘Storytelling LAMA’?


Voel jij je helemaal thuis in het sociale medialandschap? Ben je helemaal in je element wanneer je schrijft? Doe je dit het liefst in een jong én gedreven team?
Wil jij meeschrijven aan ons verhaal?
Ja? Word onze nieuwe storytelling-LAMA!

Hoe jouw job als content marketeer eruitziet:

LAMA is een online agency dat digitale identiteiten creëert zodat onze klanten de juiste klanten én werknemers aantrekken. Hierbij focussen we ons op strategische en uitvoerende marketingondersteuning (extern) en organisatieontwikkeling (intern).

Als content marketeer ondersteun je onze klanten bij de creatie van een sterke online aanwezigheid. Dit doe je door creatieve marketing- en contentplannen op maat van de klant op te stellen. Deze plannen breng je tot leven op hun sociale mediakanalen door het aanleveren van de juiste creatieve content, uitgewerkte cases en SEO-proof blogartikels. Ondersteund door short copy in de tone of voice van de klant. Ook het schrijven van web copy kent voor jou geen geheimen.
Zo breng je aan de hand van de juiste boodschappen de merken van onze klanten online helemaal tot leven.

Je komt terecht in een klein en dynamisch team waar enthousiasme en initiatief vooropstaan. Bij LAMA zijn er geen lone wolves: projecten pakken we het liefst samen vast.

Wat wij jou bieden:

 • Stimulerende omgeving – bij LAMA kan je rekenen op een boeiende en veelzijdige job. Je krijgt de ruimte om jouw ideeën tot leven te brengen en jouw creativiteit helemaal tot zijn recht te laten komen.
 • Een innovatieve werkomgeving – je komt terecht in een ambitieuze startup binnen het Cronos netwerk.
 • Flexibiliteit – je krijgt de ruimte om jouw werk zelf vorm te geven en jouw dagen zelf in te vullen. Wij geloven niet in een klassieke 9-5 mentaliteit, maar in een vrije omgeving waar jij jouw talenten optimaal kan ontwikkelen.
 • Impact – Jouw teksten zorgen voor een essentiële bijdrage aan de branding van onze klanten. Je ziet onmiddellijk resultaat van je werk.
 • Een sterke verloning – je kan rekenen op een competitief loonpakket inclusief extralegale voordelen.

Wat wij van onze ‘Storytelling LAMA’ verwachten:

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor of master diploma in een marketing- of communicatierichting.
 • Expertise – Je hebt een eerste (digitale) marketingervaring achter de rug. Ervaring met SEO, SEA, Google Analytics en online campagnes zijn een plus.
 • Talenkennis – Onze klanten communiceren zowel in het Nederlands als het Engels. Jij schrijft en spreekt dus foutloos in beide talen.
 • Een vlotte pen en onuitputtelijke creativiteit – jij schrijft en schrijft en schrijft. Jouw creativiteit kent hierbij geen grenzen. Hierbij denk je altijd vanuit de klant en de doelgroep.
 • Teamspeler – Je communiceert vlot naar het team, waarbij je openstaat voor het geven en krijgen van feedback. Daarnaast weet je ook zelf initiatief te nemen en denk je vanuit de behoefte van de klant en de markt.
 • Analytische vaardigheden – Meten is weten. Beslissingen maak jij aan de hand van web analytics en doelgerichte A/B-testing.

Voel je het al kriebelen? 💥
Solliciteer nu en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 🦙

(Psst – vergeet je LinkedIn profiel niet te delen in je bericht!)

Ja, ik ga akkoord met het privacy- en cookiebeleid op deze website. *