Word jij onze nieuwe ‘Graphical LAMA’?


Je bent een ambitieuze designer? Strategische briefings naar sterke visuele identiteiten vertalen geeft je energie? Bij LAMA zorg je er als webdesigner voor dat klanten worden verrast met aantrekkelijke web- en printdesigns. Zo breng je de merken van onze klanten helemaal tot leven.
Je komt terecht in een klein en dynamisch team waar enthousiasme en initiatief voorop staan. Bij LAMA zijn er geen lone wolves: projecten pakken we het liefst samen vast.

Hoe jouw job als designer eruitziet:

LAMA is een online agency dat digitale identiteiten creëert zodat organisaties de juiste klanten én werknemers aantrekken. Hierbij wordt het de rol van onze nieuwe designer om technologie, design en marketing samen te brengen tot concepten, beelden en huisstijlen. Je verdiept je volledig in het DNA van de merken van onze klanten en vertaalt conceptuele briefings naar diverse (webdesign, campagne branding, social media banners etc.) online en offline kanalen (folders, brochures). Jouw creativiteit kent hierbij geen grenzen.

Wat wij jou bieden:

  • Stimulerende omgeving – bij LAMA kan je rekenen op een boeiende en veelzijdige job. Je krijgt de ruimte om jouw ideeën tot leven te brengen en jouw creativiteit helemaal tot zijn recht te laten komen.
  • Een innovatieve werkomgeving – je komt terecht in een ambitieuze startup binnen het Cronos netwerk.
  • Flexibiliteit – je krijgt de ruimte om jouw werk zelf vorm te geven en jouw dagen zelf in te vullen. Wij geloven niet in een klassieke 9-5 mentaliteit, maar in een vrije omgeving waar jij jouw talenten optimaal kan ontwikkelen.
  • Impact – Jouw designs zorgen voor een essentiële bijdrage aan de branding van onze klanten. Je ziet onmiddellijk resultaat van je werk.
  • Klantencontact – Omdat designs maar echt goed kunnen zijn als deze perfect passen bij de klant, ga jij ook telkens mee naar klantenbriefings.
  • Een sterke verloning – je kan rekenen op een competitief loonpakket inclusief extralegale voordelen.

Wat wij van onze ‘Creative LAMA’ verwachten:

  • Onuitputbare creativiteit – Jouw creativiteit en out-of- the-box mindset typeren jou. Hierbij denk je altijd vanuit de klant en de doelgroep. Je vertaalt hun identiteit naar visueel materiaal en doelgerichte designs.
  • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor diploma met grafische achtergrond. Je hebt een eerste ervaring als designer in het werkveld achter de rug.
  • Expertise – Je hebt een goede kennis van Adobe Creative Cloud (met programma’s zoals InDesign, PhotoShop, Digital Publishing, XD, Illustrator …). Daarnaast ben je ook vertrouwd met het CMS-pakket van WordPress en weet je hoe een website technisch (basis) in elkaar zit.
  • Teamspeler – Je communiceert vlot naar het team, waarbij je openstaat voor het geven en krijgen van feedback. Daarnaast weet je ook zelf initatief te nemen en denk je vanuit de behoefte van de klant en de markt.

Voel je het al kriebelen? 💥
Solliciteer nu en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 🦙

(Psst – vergeet je LinkedIn profiel/portfolio niet te delen in je bericht!)

Ja, ik ga akkoord met het privacy- en cookiebeleid op deze website. *