Word jij onze nieuwe ervaren ‘Storytelling LAMA’?


Voel jij je helemaal thuis in het sociale medialandschap? Heb je een vlotte pen en ben je volledig in je element wanneer je schrijft? Doe je dit het liefst in een jong én gedreven team?
Wil jij meeschrijven aan ons verhaal?
Ja? Word onze nieuwe storytelling-LAMA!

Hoe jouw job als content marketeer eruitziet:

LAMA is een online agency dat verhalen capteert en vertaalt naar doelgerichte digitale communicatie. Zo zorgen we ervoor dat organisaties de juiste medewerkers kunnen aantrekken. Hierbij focussen we ons op strategische en uitvoerende marketingondersteuning (extern) en organisatieontwikkeling (intern).

Als content marketeer ondersteun je onze klanten bij de creatie van een sterke online aanwezigheid. Op basis van de merkidentiteit en doelstellingen van onze klanten werk je een doelgerichte contentstrategie uit. Deze strategie vertaal je verder in een concreet contentplan. Om dit contentplan online tot leven te brengen, lever je creatieve teksten aan, SEO-proof blogartikels en cases en wervende sociale media posts. Je bepaalt de doelstellingen en KPI’s van je contentstrategie en volgt deze nauwgezet op.

Je komt terecht in een klein en dynamisch team waar enthousiasme en initiatief vooropstaan. Bij LAMA zijn er geen lone wolves: projecten pakken we het liefst samen vast.

Wat wij jou bieden:

 • Stimulerende omgeving– bij LAMA kan je rekenen op een boeiende en veelzijdige job. Je krijgt de ruimte om jouw ideeën tot leven te brengen en jouw creativiteit helemaal tot zijn recht te laten komen.
 • Een sterk samenhangend team – LAMA is een team waar samen hard wordt gewerkt maar ook hard wordt gelachen. Samen gaan we de uitdaging aan om een killer emloyer brand te creëeren voor onze klanten.
 • Een innovatieve werkomgeving– je komt terecht in een ambitieuze startup binnen het Cronos netwerk.
 • Flexibiliteit – je krijgt de ruimte om jouw werk zelf vorm te geven en jouw dagen zelf in te vullen. Wij geloven niet in een klassieke 9-5 mentaliteit, maar in een vrije omgeving waar jij jouw talenten optimaal kan ontwikkelen.
 • Impact– Jouw teksten zorgen voor een essentiële bijdrage aan het succes van onze klanten. Je ziet onmiddellijk resultaat van je werk.
 • Een sterke verloning – je kan rekenen op een competitief loonpakket inclusief extralegale voordelen.

Wat wij van onze ‘Storytelling LAMA’ verwachten:

 • Opleiding en ervaring –Je hebt een bachelor of master diploma in een marketing- of talenrichting achter de rug.
 • Expertise – Je hebt een 2 à 3 tal jaar ervaring in een digitale marketing functie. Ervaring met SEO, sociale media en webcopy zijn een must.
 • Talenkennis – Onze klanten communiceren zowel in het Nederlands als het Engels. Jij schrijft en spreekt foutloos in beide talen.
 • Een vlotte pen en onuitputtelijke creativiteit – jij schrijft en schrijft en schrijft. Jouw creativiteit kent hierbij geen grenzen. Hierbij verplaats je je makkelijk in het standpunt van de klant en hun doelgroep.
 • Teamspeler – Je communiceert vlot naar het team, waarbij je openstaat voor het geven en krijgen van feedback. Daarnaast weet je ook zelf initiatief te nemen en denk je vanuit de behoefte van de klant en de markt.
 • Zelfstandigheid: met een sterke dosis enthousiasme en de nodige vrijheid breng jij projecten autonoom tot een goed einde. LAMA is een sterk groeiend bedrijf, waar iedereen de touwtjes in handen durft te nemen en proactief te werk gaat.
 • Analytische vaardigheden – Meten is weten. Beslissingen maak jij aan de hand van web analytics en doelgerichte A/B-testing.

Voel je het al kriebelen? 💥
Solliciteer nu en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 🦙

(Psst – vergeet je LinkedIn profiel niet te delen in je bericht!)

Ja, ik ga akkoord met het privacy- en cookiebeleid op deze website. *